26
Nisan
2024
Cuma
ADANA

'Evleneceklere ders olsun'

Adana’da pazar günü fotoğraf çektirmek için parka gittikleri sırada gelin arabalarının camı patlatılarak altınları çalınan gelin ve damat konuştu.

Yaptıkları düğünle dünya evine giren çift, bu olayın kendilerine bir ders olduğunu söyledi. Damat Selman Demiryürek, şüphelilerden birisinin yakalandığını belirterek, “Daha büyük bir bela olmadı. Allah’tan hayırlısı buymuş. Biz buna şükrediyoruz. Altınlarımız gitti ama biz eşimle mutluyuz. İnşallah o altınlar gelir. Bu olayla ilgili iki kişi kaçakmış onlar da yakalanır. Bundan sonra gelinler damat adayları biraz daha dikkatli olurlar. Bizim yaptığımız hataya onlar düşmesin” dedi.

Demiryürek olay sırasında yaşadıklarını ise şöyle anlattı:

“Olay olduğunda ilk önce polisleri görünce şok oldum. Kozan’dan gitmişiz dış çekimdeyiz, güzel bir gündü. Ta ki o an olana kadar. Polisleri bizim gelin arabasının yanında görünce hemen koştum zaten ne oluyor diye bir baktım cam patlamış. Ben altınları eşimin kolunda zannediyordum. Eşim geldi daha sonra ‘çanta’ dedi ama baktık ki çantayı götürmüşler. Biraz panik ettik ama Allah'a şükürler olsun bunda da var bir hayır, hayırlısı olsun. Bu olay bizim başımıza geldi bundan sonra gelin ve damatlar biraz daha dikkatli olsunlar, mutlu olmayı bilsinler. Bu olay bize ders oldu. Bunda sonra evlenecek gelin ve damatlara da ders olsun.”

Gelin Seda Demiryürek ise fotoğrafçı ile 5 - 6 aydır çekimlerin planlarını yaptıklarını belirterek, “Nasıl yapalım nerede yapalım, her şey planlıydı, Her şey tıkır tıkır ilerliyordu. Parkta eşimin yanımdan gittiğinde biz çekime devam ediyorduk. Polislerin aracımızı yanlış parktan dolayı çekecekleri için eşimin gittiğini tahmin ettim. Sonra yanımıza motorize bir polis geldi. ‘Altınınız çalınmış araçtan’ dedi. O an ayaklarımın altından dünyam kaydı diyebilirim. Koşa koşa gittik aracın yanına, polisler, eşim ve olan olmuştu zaten. Buna rağmen düğünümüzde mutlu olmaya çalıştık. Benim en büyük hayalim sevdiğim insanla evlenmekti zaten ben sevdiğim insanla beraberdim. Altınlar gitmişti ama o yanımdaydı. Ya bize bir şey olsaydı. Onu kaybetmektense altınları kaybetmeyi tercih ederdim, ettim de zaten. Çünkü biz bir daha öyle mutlu bir an yaşayamayacaktık. Bizim bir daha düğünümüz olmayacaktı. Tüm dostlarımız arkadaşlarımız yanımızdaydı. Hepsi bize destek oldular. Biz de düğün sırasında her şeyi, olanları unuttuk. O an her şeyi en doğru şekilde yaşadık” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2013 Salı 13:28:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?