4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Evlere tek tip boya uygulaması

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, vatandaşın talebi doğrultusunda Yüreğir’deki Orhan Kemal Bulvarı’na cepheli yapıların tek tip boyanacağını söyledi.

Orhan Kemal Bulvarı üzerindeki esnaf ve vatandaşlarla görüşen Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Büyükşehir Belediyesi’nin kararlı mücadelesi sonucu söz konusu bulvarda kaldırım işgalinin önlendiğini vurguladı.

Vatandaşın talebi üzerine ön cephelerin görsel güzelliğine kavuşturulması amacıyla tek tip boya uygulamasına geçileceğini anlatan Aldırmaz, “Halkımızın Başkanımız Sayın Durak’tan tek tip boya konusunda talepleri olmuştu. Başkan Danışmanı Fuat Karataş’la birlikte bugün esnaf ve halkın bu yöndeki görüşlerini aldık” dedi.

Talebe prensip olarak sıcak baktıklarını kaydeden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Başkanımız Sayın Durak’ın her zaman söylediği gibi ‘halkın benimsemediği projelerin başarı şansı yoktur’. Danışmanımız Fuat Karataş’la birlikte Orhan Kemal Bulvarı üzerindeki esnaf ve halkla birebir görüştük. Taleplerinin yerinde olduğunu tespit ettik. Kent estetiği açısından bu konuyu önemsiyoruz. Ayrıca, halkımızın ekonomik sıkıntı çektiği şu dönemde, uygulamaya geçtiğimiz an boya ve boyacılık piyasasında da hareketlilik olacaktır” şeklinde konuştu.

Orhan Kemal Bulvarı’na cepheli ev ve işyerlerinde tek tip boya uygulamasına geçilmesi için Encümen Kararı’nın gerekli olduğunu bildiren Aldırmaz, “Encümen Kararı alındıktan sonra projeyi uygulayacağız. Tek tip boyanın rengi konusunda yine halkımızın talepleri değerlendirilecektir” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2009 Perşembe 18:06:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?