4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Ezgi yaşama tutunamadı

Adana'da polis aracının çarpması sonucu ağır yaralanan ve 6 gündür yoğum bakım servisinde yaşam mücadelesi veren 10. sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Ezgi Şener, hayatını kaybetti.

Ramazan Atıl Lisesi 10 TM F sınıfı öğrencisi Ezgi Şener'in ölümüyle sonuçlanan kaza, 28 Mayıs Perşembe günü Belediye Evleri Mahallesi Çoban Yurtçu Bulvarı'nda meydana geldi.

Cilt tedavisi için Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne gitmek üzere evden çıkan Ezgi Şener, karşıdan karşıya geçmek isterken Adana Emniyet Müdürlüğü Kriminal Laboratuarı'nda görevli Hasan K.'nin kullandığı 01 A 0328 plakalı polis otosunun altında kaldı.

Ezgi Şener, tedavi olmak amacıyla gitmek istediği hastaneye bu kez ambulans ile ağır yaralı olarak getirildi. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Ezgi, 6 gündür sürdürdüğü yaşam mücadelesini önceki gün kaybetti.

Ezgi Şener'in cenazesi toprağa verilmek üzere Kabasakal Mezarlığı'na getirildi. Ailesinin tek çocuğu olan Ezgi'nin sınıf arkadaşları ve öğretmenleri onu son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Arkadaşları "Ezgi sen bizim kalbimizdesin" yazılı fotoğrafını taşıdılar.

Okulunun başarılı öğrencilerinden olan Ezgi'nin işletme okumak istediğini söyleyen arkadaşları, gözyaşlarına tutamadılar. Çukurova Devlet Hastanesi'nde hemşire olarak görev yapan anne Nuray Şener, çalışma arkadaşları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2009 Perşembe 13:39:52
Güncelleme :4 Haziran 2009 Perşembe 14:08:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?