7
Mayıs
2024
Salı
ADANA

F.Bahçe yönetimi Adana'da

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, As Başkan ve Yüksek Divan Kurulu Üyesi Mahmut Nedim Uslu’nun annesinin cenaze törenine katılmak üzere Adana’ya geldi.

Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri Murat Özaydınlı, Hakan Bilal Kutlualp, Genel Sekreter Serkan Acar, Ali Yıldırım, Beşiktaş eski Başkan Adayı Hasan Arat bugün sabah uçağıyla Adana’ya geldiler. As Başkan Mahmut Uslu’nun annesi Mesude Uslu’nun (84) oturduğu ve babasının adını taşıyan İsmet Uslu Apartmanı’na gelen Fenerbahçeli yöneticiler burada Uslu ve yakınlarına başsağlığı dileklerini ilettiler.

Yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle bir haftadır tedavi gördüğü Başkent Hastanesi’nde vefat eden Mesude Uslu’nun cenazesi saat 10:30’da Vali Konağı karşısındaki, daha önce vefat eden eşi eski Adana mebusu İsmet Uslu’nun adını taşıyan apartmanın önüne getirildi. Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri ile Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak ve çok sayıda Adana’lının da bulunduğu İsmet Uslu Apartmanı önünden alınan cenaze Adana Asri Mezarlığa götürülürken yakınları da gözyaşlarına boğuldu.

Asri Mezarlık’ta Cuma Namazı öncesi kılınan cenaze namazı sonrası Mesuda Uslu’nun naaşı omuzlarda Aile Kabristanlığı’na götürülerek dualarla defnedildi. Cenaze sonrası Mahmut Uslu ile kardeşleri A.Kadir Uslu, Seyhan Uslu saf tutarak cenazeye katılanların başsağlığı dileklerini kabul etti. Cenazede, abla Melek Uslu ile yakınları da hazır bulundu. Cenazeye Fenerbahçe kulübü çalışanları ile Futbol Federasyonu Yönetimi ve çok sayıda işadamı çelenk gönderdi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, cenaze sonrası Mahmut Uslu’yu teselliye çalışırken, Beşiktaş’la oynanacak derbi maçla ilgili, cenaze dolayısıyla konuşmak istemediğini söyledi. Yıldırım’ın "Konuşursam, İstanbul basınına konuşurum" şeklinde ifadesi de tepki çekti.

DURAN FİDAN-ADANA (İHA)
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2003 Cuma 15:07:19
Güncelleme :19 Ocak 2004 Pazartesi 20:17:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?