2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Faruk Tınaz'ın acı günü

Türk Sanat Müziği sanatçısı Faruk Tınaz'ın dün hayatını kaybeden 80 yaşındaki babası Ferit Tınaz Adana'da toprağa verildi.

Adana'daki evlerinde 20 gündür yatağa mahkum olarak yaşamaya başlayan Faruk Tınaz'ın 80 yaşındaki babası Ferit Tınaz dün hayatını kaybetti. Asri Mezarlık morguna kaldırılan Ferit Tınaz'ın cenazesi, İstanbul'daki oğlu Faruk Tınaz ve diğer çocuklarının gelmesiyle birlikte bugün Kabasakal Mezarlığı'nda öğle namazından sonra toprağa verildi. Babasını son yolculuğunda yalnız bırakmayan Faruk Tınaz, baba kaybetmenin nasıl bir duygu olduğunu daha önce bilmediğini belirterek, "Babamızı kaybettik. Daha önceleri yıllarca arkadaşlarımızın, dostlarımızın babalarının cenazesini gittik. Ancak bugünkü gibi bir duygu yaşamamıştım. İnsan babasını kaybedince ne demek olduğunu anlıyormuş. Allah kimseye bu acıyı vermesin" dedi.

Tınaz, babasının çok iyi ve güzel bir insan olduğunu aynı zamanda da hacı olduğunu ifade ederek, "80 yaşındaydı ancak 20 gün öncesine kadar ayaktaydı. Son 20 gündür ayağa kalkamaz oldu. Dünde hayatını kaybetti. Onu kaybettiğimiz için çok üzülüyorum. Allah nur içinde yatırısın. Allah rahmet eylesin" diye konuştu.

Tınaz, babasını kardeşleri ve dostlarıyla birlikte toprağa verdikten sonra Kabasakal Mezarlığı'nda bir süre taziyeleri kabul etti.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 16:17:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ibrahim keçeli IP: 88.255.15.xxx Tarih : 26.12.2008 16:25:04

rahmetli nur içinde yatsın çok iyi bir insandı allah rahmet eylesin tınaz ailesine ve cocukları ve tınaz ailesine baş sağlığı dilerim