2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Fekeli-Der kuruldu

Kısa adı Fekeli-Der olan Feke ve Çevresini Kalkındırma, Bilinçlendirme ve Geliştirme Derneği, Adana'daki Fekelileri bir araya getirerek örgütlendi.

Başkanlığını Mesut Bedir'in yaptığı Fekeli-Der, Adana'da bugüne kadar örgütlü halde hareket edemeyen Fekelileri bir araya getirdi.

Derneğin kurucu başkanı olan Bedir, "Bugüne kadar Adana'da yaşayan Fekeliler bir dernek altında toplanamadılar. Bu bir eksiklikti. Bu eksikliği gidermek için 9 Fekeli olarak bir araya gelip dernek kurduk. Siyasi hiçbir aktivitenin içinde yer almayacak olan derneğimiz, kültürel etkinliklerle Adana'da gündeme gelecektir. Kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz derneğimiz 30 Kasım 2008 Pazar günü saat 14.00'da Seyhan Kültür Merkezi'nde 'halk kongremizi' toplayarak Fekelileri buluşturacaktır. Bu kongremize Adana'daki tüm Fekelileri ve yöre insanlarını davet ediyoruz" dedi.

Fekeli-Der'in kurucu yönetim kurulunda; Mesut Bedir, Selçuk Özdoğan, Beşir Dinler, Gülten Bilgin, Eyüp Erdoğan, Bekir Köken, Özdağ Topçu, İsmail Dereli ve Yaşar Akçam yer aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 17:49:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cahit yazan IP: 88.254.236.xxx Tarih : 7.12.2008 12:38:42

öncelikle boyle bir girişimde bulunan arkadaşlara cok teşekkür ederim başarılarının devamını dilerim. saylarımla