2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Ferdi Boks şampiyonası

Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda Fenerbahçeli 12 sporcu yarı finale kaldı.

Adana'daki Adnan Menderes Spor Salonu'nda devam eden Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'na 20 sporcuyla katılan sarı-lacivertli ekibin 12 sporcusu, rakiplerini mağlup ederek yarı finale kaldı ve bugün yarı finalde mücadele etti.

Fenerbahçe Boks Takımı Başantrenörü Enver Yılmaz, "17 sponrcuyu çeyrek finalde dövüştürüyorduk, bugün de 12 sporcumuzu yarı finalde dövüştürüyoruz. Yarı finalde bir aksilik olmazsa 8 ya da 9 tane, bilemedin 7 tane sporcuyu finalde oynatabiliriz. Finalde bu 7 sporcumuzdan herhangi bir aksilik çıkmazsa eğer bunlardan da 4 ya da 5 şampiyonluk bekliyoruz. Bu şampiyonlukları elde ederek kulüp bazında birinci olmak istiyoruz" dedi.

Başantrenör Süleyman Öztürk de, "Çocuklarımız çok iyi dövüşüyorlar. Güzel bir turnuva geçiriyoruz. Bundan dolayı çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Yarın bir sakatlık olmazsa eğer finalde de iyi sonuçlar bekliyoruz" diye konuştu.

Müsabakalar 2'şer dakikadan 4 raunt üzerinden oynanırken, şampiyona, 28 Aralık Pazar günü final müsabakalarıyla sona erecek.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2008 Cumartesi 18:01:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?