29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Ferdi neden boşta kaldı?

Türkiye 3. Futbol Ligi 1. Grup'ta yer alan Adanaspor'un yeni transferi Ferdi Atlı, transfer yönetmeliğinin azizliğine uğradı. Bir sezonda üçüncü kez transfer olmaya kalkışan futbolcu boşta kaldı. 

Sezon başında Erzincanspor'dan, Mersin Büyükşehir Belediyespor'a transfer olan 27 yaşındaki oyuncu, devre arasında teknik heyetle yaşadığı sorunlar nedeniyle ipleri kopardığını belirterek, yönetmeliği bilmediği için de Adanaspor'a imza attığını, ancak durumu öğrendiğinde de çok geç kaldığını söyledi. 

Adana Demirspor altyapısında yetiştikten sonra 3. ligde yer alan Amasyaspor'a transfer olduğunu, oradan Seyhan Belediyespor'a geldiğini, ardından Şırnakspor'a gittiğini, geçen sezon da formasını giydiği Erzincanspor'da şampiyonluk yaşadığını ifade eden Ferdi Atlı, "Bu sezon Erzincanspor'dan ayrılmak durumunda kalınca Mersin Büyükşehir Belediyespor'a geldim. Ancak Mersin'de de teknik heyetle anlaşmazlığa düştüm. 

Ayrılmam kaçınılmaz olunca sözleşmemi feshettirip Adanaspor'a imza attım. Ama bu kez de karşıma yasal engel çıktı. Çünkü bir sezonda üçüncü kez transfer yapılamıyormuş. Herşey olup bittikten sonra bunu öğrenince şok oldum. Avukatım aracılığıyla durumu incelettim, ama yapacak birşey kalmamıştı. Aslında suç biraz da bende. Bilsem bunlar başıma gelmezdi. Şimdi Adanaspor ile idmanlara çıkıp, sezon sonunu bekleyeceğim" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2007 Cumartesi 17:07:37
Güncelleme :3 Şubat 2007 Cumartesi 17:17:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?