1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Final izlemek istedi, mağdur oldu

SURVİVOR FİNALLERİNİ İZLEMEK İSTEDİ, MAĞDUR OLDU

Bir ulusal televizyon kanalında yayınlanan "Survivor" adlı yarışma programının Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) düzenlenecek finaline izleyici olarak katılmak için bir internet sitesinden yer satın alan Aslı Türkmen, 5 saat sonra telefonla aranarak bilet fiyatı arttığından dolayı rezervinin iptal olduğunu öğrenince şok oldu. Ödediği bin 50 TL'nin hala geri ödenmediğini belirten Türkmen, bu nedenle dava açacağını söyledi.

Yapım ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı izlenme rekorları kıran "Survivor Ünlüler Gönüllüler" yarışmasının finalinin KKTC'deki Kaya Artemis Otel'de yapılacağının açıklanması üzerine finale izleyici olarak katılmak için internet üzerinden otele şimdiden rezervler başladı. 17-20 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek final için bir internet sitesi üzerinden Türkiye'nin her tarafından otelde kalmak ve programa izleyici olarak katılmak için bilet alınabiliyor. Adana'da oturan 30 yaşındaki iç

mimar Asli Türkmen de, başından bu yana izlediği ve tiryakisi olduğu "Survivor" programının finallerine izleyici olarak katılmak için 15 gün öncesinden internet üzerinden otelde iki kişi 3 gün kalmak için bin 20 TL ödedi. Ancak 5 saat sonra otel yetkilileri Aslı Türkmen'i arayarak, fiyatların arttığını, 3 gün tek kişilik fiyatın bin 500 TL olduğunu söyleyerek anlaşmayı iptal edip parayı göndermedi. Aslı Türkmen, hem desteklediği Derya Büyükuncu'yu görmek hem de tatil yapmak için günler öncesinden yer

ayırtmasına rağmen 5 saat içinde değişen fiyat farkından dolayı rezervasyonunun iptal edilmesiyle şok oldu. Türkmen, tazminat davası açmaya hazırlanıyor.

 

"NİHAT'I DEĞİL DERYA'YI DESTEKLİYORUM"

Türkmen, dün sabah bir internet sitesinden Survivor'ın programının finaline izleyici olarak katılmak için tatil satın aldığını belirterek, "Ödemelerini yaptım, uçak biletlerini aldım. Ondan sonra yaklaşık 4-5 saat sonra bu tatilin iptal edileceğini, fiyatların değiştiğini söylediler. Yaklaşık iki katı fiyatla bana satabileceklerini söylediler. Bundan dolayı ödememi geri yapmadılar, hala bekliyorum. Survivor'u ilk başladığından bu yana sürekli takip ediyorum. İyi bir program olduğunu düşünüyorum.

Desteklediğim kişiler var, onları desteklemek için gidecektim. Ancak Nihat Doğan'ı desteklemiyorum, ben Derya Bey'i destekliyorum. O yüzden izlemek, görmek istiyordum. Bu durum beni hayal kırıklığına uğrattı. Bu tatil için daha önce alışveriş bile yapmıştım. Uzun süredir tatil de yapmıyordum, bu benim için özlediğim, beklediğim bir tatil olacaktı. Ama firmanın fiyat artırımına gitmesinden dolayı gidemiyorum ve verdiğim paramı alamadım. Bu nedenle mağduriyet oluştuğunu düşünüyorum" dedi.

Mağdur olduğu için yarın firma hakkında tazminat davası açacağını söyleyen Türkmen, "Firma ile görüştüm ancak onlar dava açsan da bir şey elde edemezsin diyor. Ama ben bir şey elde edemesem de benden sonra kimse mağdur olmasın diye dava açacağım. Dolandırıldığımı düşünmüyorum ama bundan bir rant sağlama var" diye konuştu.

Artık finali izlemeye gitmeyi düşünmediğini ifade eden Türkmen, "Ben artık gitmeyeceğim, hevesim kaçtı. Oradaki fiyatlar önemli değil ama bundan çok fazla rant sağlıyorlar. Derya Bey'i artık televizyon karşısından destekleyeceğim" dedi.

SURVİVOR FİNALLERİNİ İZLEMEK İSTEDİ, MAĞDUR OLDU
SURVİVOR FİNALLERİNİ İZLEMEK İSTEDİ, MAĞDUR OLDU
SURVİVOR FİNALLERİNİ İZLEMEK İSTEDİ, MAĞDUR OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2011 Perşembe 12:06:00
Güncelleme :9 Haziran 2011 Perşembe 13:05:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?