3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Fırlattığı sopayla oğlunu hastanelik etti

 

Adana’da 35 yaşındaki Muammer A., evde dinlenirken çocukların gürültü yapmasını engellemediği için tartıştığını eşi 30 yaşındaki eşini dövdü, ona fırlattığı sopanın isabet ettiği 4 yaşındaki spastik özürlü oğlu hastanelik etti.

Bir meslek odasının yazlık lokalinde işçi olarak çalışan Muammer A., gece geç saatte işten döndüğü evinde uyurken, öğle saatlerinde çocukların gürültü yapmasıyla uyandı.

Sinirlenen Muammer A, 1’i kız 2 çocuklarını gürültü yapmamaları için uyarmasını istediği eşine “Niye çocuklara sahip çıkmıyorsun, gece yarılarına kadar çalışıyorum, biraz uyumak istiyorum. Bu gürültüde nasıl uyuyacağım?” diye bağırdı.

Eşinin “Ne yapayım bunların ikisi de çocuk oynamasınlar mı?” yanıtını vermesi üzerine öfkeye kapılan Acer, eline geçirdiği sopayla karısını dövmeye başladı. Acer, kendisinden kurtulmak için odaya kaçan eşinin arkasından sopayı fırlattı. Ancak, sopa, eşi yerine spastik özürlü oğluna isabet etti.

Küçük Muhammet, sopanın alnına isabet etmesiyle yaralandı. Öfkeli baba, olay sonrası evden çıkıp giderken, anne Cennet A. 2 çocuğunu alarak Sarıçam Polis Merkezi’ne gidip eşinden şikayetçi oldu. Anne ile oğlunu hastanede tedavi ettiren polis, daha sonra rapor için Adli Tıp Kurumu doktoruna götürdü.

Kadın ve çocukları bir yakınlarının evine sığınırken, eşinin ifadesini de alan polis, soruşturmayı sürdürüyor.

DHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2008 Cuma 13:02:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?