2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Fotoğrafçılar Saimbeyli'de buluştu

Saimbeyli Kaymakamlığı, Saimbeyli Belediyesi ve Adana Fotoğraf Amatörleri Derneği'nin (AFAD) ortak organizasyonunda, 23-24 Ağustos 2008 tarihlerinde, “Saimbeyli 1. Fotoğrafçılar Buluşması” gerçekleştirildi.

Etkinliğe Akdeniz Bölgesindeki fotoğraf sanatı dernek ve grupları katıldılar. Fotoğrafçılar etkinlik süresince; bölge insanının yaşam biçimi ve kültürünü, Şar harabeleri, Göksu Kanyonu, Obruk Şelalesi ve Kalekilise gibi alanların fotoğraflarını çektiler.

Saimbeyli Kaymakamı Musa Sarı, amaçlarının fotoğraf sanatı çevresine, fotoğraf üretmek için katkı vermek, fotoğrafçıların tanışmasını sağlamak, bölgenin güzelliklerini tanıtmak olduğunu söyledi. Sarı, “Önümüzdeki yıllarda daha kapsamlı yapacağımız etkinliğin bu yıl bir provasını yaptık. Bölgenin sosyal ve kültürel değerlerinin ortaya çıkmasını hedeflediğimiz “1. Fotoğrafçılar Buluşması”nın, bu yıl ilk olmasına rağmen verimli geçtiğine inanıyorum” dedi.

İki gün süreli yapılan etkinliğin akşamında, fotoğraf sanatı derneklerinin ortak çalışmalarından oluşan slayt gösterileri yapıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 13:35:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?