2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Fuar, Çukurova ekonomisine dinamizm getirdi

Adana Valisi Cahit Kıraç, Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak ile Ticaret Odası Başkanı Şaban Baş, 2.Sanayi ve Ticaret Fuarı ’ndaki stantları ziyaret ederek, katılımcı firmaların temsilcileriyle görüştü.

2.Çukurova Sanayi ve Ticaret Fuarı altıncı gününü doldururken, fuarın önemli konukları vardı. Adana Valisi Cahit Kıraç ve Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, ilk kez ziyaret ettikleri fuardaki stantları ziyaret etti. A TO Başkanı ve ÇUFAŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şaban Baş’ın da eşlik ettiği ziyaret sırasında Kıraç ve Durak, katılımcı firmaların temsilcileriyle görüştü.

Tüm stantları tek tek gezen Vali Kıraç, Başkan Durak ve ATO Başkanı Baş, katılımcı firma temsilcilerinin fuarla ilgili düşüncelerini öğrendi, önümüzdeki fuarlarda da aralarında görmek istediğini belirttiler.

Adana Valisi Cahit Kıraç, Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Adana Ticaret Odası Başkanı Şaban Baş, 2.Çukurova Sanayi ve Ticaret Fuarı ’ndaki stant ziyaretlerinden sonra Çukurova Televizyonu’nun canlı yayın konuğu oldular.

Çukurova TV’nin fuar alanındaki stüdyolarından canlı yayınlanan ana haber bültenine katılan Vali Kıraç, Başkan Durak ve ATO Başkanı Baş, fuarın getirdikleri ve geleceği konusunda önemli mesajlar verdiler. Vali Kıraç, Başkan Durak ve Baş, 2.Çukurova Sanayi ve Ticaret Fuarı ’nın bölge ekonomisine dinamizm kattığı görüşünde birleştiler .


Kenthaber
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2004 Cuma 11:08:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?