4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Fuhuş evine baskın!

Adana'da bir kişinin ofis olarak kiraladığı iş yerinde yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırdığı ihbarı üzerine eve baskın düzenleyen polis, yabancı uyruklu bir kadın ile kadınları erkeklere pazarladığı ileri sürülen kişiyi gözaltına aldı. Baskın sırasında kadınlardan birinin arka pencereden ip sarkıtarak kaçtığı belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, Reşatbey Mahallesi, Fuzuli Caddesi üzerindeki bir apartmanın asma katında ofis olarak kiralanan dairede fuhuş yapıldığı ihbarını alan Adana Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, söz konusu binaya girip çıkanları takibe aldı. Ofis olarak kiralandığı belirlenen iş yerine çok sayıda erkeğin girip çıktığını gören polis, akşam saatlerinde içeri girmek istedi ancak iş yerini kiralayan Ahmet E., kapıyı kilitledi.

Polis, içeri girmek için savcılık iznini beklerken, bürosunda kadınlarla yakalanmak istemeyen Ahmet E., arkadaşını arayarak yardım istedi. Ahmet E.'nin arkadaşı, binanın arkasına gelerek asma kata ip atarak kadınların kaçmasına yardım etti. Gürcü kadınlardan Binga G., iple aşağıya inerken Katarina K. (30) korktuğu için iple aşağıya inemedi. İple asma kattan inen Binga G. ise kendisine yardım eden erkekle birlikte kayıplara karıştı.

Polis, savcılıktan gerekli izni sabah saatlerinde aldı. Ancak Ahmet E. ofisin kapısını kilitlediği için apartman yöneticisi ve sahiplerinden yardım istendi. Apartman sahibinin yedek anahtarı getirmesi üzerine polis ofise girerek içerde bulanan Katarina K. ve Ahmet E'yi gözaltına aldı.

Ahmet E. ve Katarina K., fuhuş suçlamalarını kabul etmezken, diğer kaçan Gürcü kadını arama çalışmaları sürüyor. Gözaltı süresi bittikten sonra Adana Adil Tıp Kurumu'ndan rapor alınan Ahmet E., fuhuş yaptırmak ve insan kaçakçılığı yapmak suçlamasıyla adliyeye sevk edilirken, Katarina K, sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şubesi'ne teslim edildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 14:07:39
Güncelleme :2 Temmuz 2009 Perşembe 14:22:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?