2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Futbol oynamasına izin vermeyen eşini boşuyor

Adana’da bir kişi, futbol oynamasına izin vermeyen karısından ayrılmak için boşanma davası açtı. İşsiz koca, "Futbol beni evlilikten daha çok mutlu ediyor" derken, ayrılmak istemediğini söyleyen genç kadın ise, "Kocam futbol yüzünden beni ihmal etti" dedi.

Adana 4. Aile Mahkemesi’nde görülen duruşmada Taner Mutlugüneş (25) ile eşi Derya Mutlugüneş avukatlarıyla birlikte hazır bulundu. Karısıyla yaşadığı geçimsizlik yüzünden yaklaşık 8 aydır ayrı yaşadığını söyleyen Taner Mutlugüleş, "Derya’ya futbol oynamaya gidiyorum dediğim zaman beni yanlış anlıyor. Kendisini aldattığımı sanıyor. Haftada bir saat futbol oynamama karşı çıkıyor. Bana "Sen maça gitmiyorsun. Dostun var. Beni başkalarıyla aldatıyorsun" diye çıkışarak yalancı duruma düşürüyor. Futbol beni evlilikten daha çok mutlu ediyor" dedi.

Duruşmada şahit olarak dinlenen Taner Mutlugüneş’in arkadaşı Ercan İnsel ise, "Hakim bey, Taner’le ayda bir saat halı sahada futbol oynuyoruz. Futbol yüzünden Derya hanım gözümün önünde kocasıyla tartışır azarlardı" dedi.

Bu arada kocasının futbol sahası yere başka yerlere gittiğini öne süren Derya Mutlugüleş de, "Beni futbol oynama bahanesiyle aldatıyor. Saha yerine dostunun yanına gidiyor. Ondan boşanmak istemiyorum. Süründüreceğim" diye konuştu.

Duruşma şahitlerin dinlenmesi için ertelenirken, mahkeme çiftin ortada kalan 3 yaşındaki Yaren isimli çocuklarına 50 milyon, anneye de 100 milyon lira olmak üzere toplam 150 milyon lira tedbir nafakası verdi. Nafakaya tepki gösteren Taner Mutlugüleş, "Ben evliyken konfeksiyonculuk yapıyordum. Ama işten kovuldum. Şimdi işsiz parasız dolaşıyorum. Bu nafakayı nasıl öderim" şeklinde konuştu.

ADANA (İHA) -
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2004 Pazar 10:23:56
Güncelleme :19 Aralık 2004 Pazar 10:30:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?