3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Futbol Turnuvası sona erdi

Adana'da, 24 ilköğretim okulunun katıldığı "Mahallenin Yıldızları Futbol Turnuvası"nda dereceye giren okullara kupaları törenle verildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü tarafından, polis ile çocukların kaynaşması için organize edilen 24 ilköğretim okulunun katıldığı "Mahallenin Yıldızları Futbol Turnuvası" sonuçlandı.

Turnuva boyunca ilköğretim öğrencileri birbirleriyle kıyasıya mücadele etti.

10 kişiden oluşan ilköğretim takımlarında bir de polis yer aldı. Her polis ilk 7'de sahaya çıktı. Bu süre zarfında polis ile öğrencilerin kaynaşması sağlandı. Yaklaşık 1 ay süren turnuva sonucunda Mimar Kemal İlköğretim Okulu birinci, Orgeneral Bedrettin Demirel İlköğretim Okulu ikinci, Hürriyet İlköğretim Okulu ise üçüncü oldu. Okullara kupa ve madalyaları Adanaspor Güngören Belediyespor maçının devre arasında 5 Ocak Stadı'nda verildi.

Mimar Kemal İlköğretim Okulu takımının kupasını ve ödülünü Adana Valisi İlhan Atış verdi. Orgeneral Bedrettin Demirel İlköğretim Okulu ise kupasını 6. Kolordu Komutanı Korgeneral Nejat Bek'ten aldı. Turnuvada üçüncü olan Hürriyet İlköğretim Okulu'na ise kupasını Adana Emniyet Müdürü Arif Akkale verdi.

Son günlerde terör örgütü yandaşları yasa dışı gösterilerde çocukları kullanırken, Emniyet Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği bu turnuvada, polis ile çocukların kaynaşması sağlandı.

Dereceye giren okullar arasında, Güneydoğu ve Doğu Anadolu'dan göç eden ailelerin çocuklarının yoğunlukta olduğu Orgeneral Bedrettin Demirel İlköğretim Okulu ve Hürriyet İlköğretim Okulu'nun olması dikkat çekti.

Adana Emniyeti, terör yandaşlarına inat çocuklarla birlik ve beraberliğini bir kez daha gösterdi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 11:18:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?