4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Gala biletlerine yoğun ilgi

16. Altın Koza Film Festivali kapsamında gerçekleştirilecek galalar büyük ilgi görüyor.

14 Haziran'a kadar devam edecek olan 16. Altın Koza Film Festivali'nde, gösterimlerin gerçekleşeceği sinemalar önünde kuyruklar oluşurken, filmlerin yönetmen ve oyuncularının katılacağı galalar büyük rağbet görüyor.

Festival kapsamında yapılacak galalarda Nurgül Yeşilçay, Murat Han, Derya Alabora, Başak Köklükaya ve Ruhi Sarı gibi isimler seyirciyle buluşacak.

Festivalde gerçekleştirilecek galalar şöyle:

11 Haziran Perşembe günü yapılacak galalar:

"Pus"un galası, saat 12.30'da Metropol 1'de Tayfun Pirselimoğlu (yönetmen), Ruhi Sarı (oyuncu), Natali Yeres (sanat yönetmeni), Nurcan Ülger (oyuncu) ve Tolga Bostanc'nın (oyuncu) katılımıyla yapılacak.

 Aynı gün yine Metropol 1'de "Hayatın Tuzu"nun galası Murat Düzgünoğlu (yönetmen), Görkem Arslan (oyuncu), Ender Özkahraman (senarist), Bülent Düzgünoğlu (oyuncu), Osman Özcan (sanat yönetmeni) ve Asiye Dinçsoy'un (oyuncu) katımlıyla gerçekleşecek."

"112'ye 10 Kala"nın galası ise Pelin Esmer (yönetmen), Tolga Esemer (oyuncu), Nida Karabol Akdeniz (yapımcı), Sinan Düğmeci (oyuncu), Özgür Eken (görüntü yönetmeni), Laçin Ceylan'ın (oyuncu) katımlıyla saat 12.30 seansında Ariplex Reşatbey'de.

"Gölgesiz" filmi için yine Ariplex Reşatbey'de saat 15.00'te Ümit Ünal (yönetmen), Onuryay Evrentan (oyuncu), Ahmet Özaslan (oyuncu), Ahmet Mümtaz Taylan (oyuncu), Çiçek Kahraman'ın (Kurgu) katımlıyla bir gala yapılacak.

Yönetmenliğini Semih Kaplanoğlu'nun yaptığı "Süt"ün galası ise saat 12.30'da Cinebonus 1'de Semih Kaplanoğlu (yönetmen), Rıza Akın (oyuncu) ve Başak Köklükaya'nın (oyuncu) katılımıyla yapılacak.

"Dilber'in Sekiz Günü" filminin galası saat 15.00'te Cinebonus 1'de yapılacak. Galada Cemal Şan yönetmen), Nesin Cevadzade (oyuncu), Sarp Kaya (oyuncu) ve Macit Sonkan (oyuncu) izleyicilerle buluşacak.

Festivalde 12 Haziran Cuma günü yapılacak galalar:

Cinebonus 1'de saat 12.30'da Derya Alabora (oyuncu), Yeşim Ustaoğlu (yönetmen) ve Övül Avkıran'ın (oyuncu) katımlıyla "Pandora'nın Kutusu" filminin galası yapılacak.

"Uzak İhtimal"in galası ise saat 12.30 seansında Mahmut Fazıl Coşkun (yönetmen), Tarık Tufan (senarist), İsmail Kılıçarslan (yapımcı), Nadir Sarıbacak (oyuncu), Görkem Yeltan (oyuncu) ve Nurkut Özdemir'in (ses) katımlıyla yapılacak.

Yine aynı gün Erden Kıral'ın yönettiği "Vicdan" isimli filmin galası ise, Ariplex Cemalpaşa'da Erden Kıral, Nurgün Yeşilçay (oyuncu), Murat Han (oyuncu) ve Turan Tokel'in (yapımcı) katımıyla gerçekleşecek.
 

İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 11:44:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?