29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Gasp zanlıları yakalandı

Adana'da bir muhasebeciyi bıçakla tehdit edip ellerini ve ayaklarını bağladıktan sonra iş yerindeki bilgisayar monitörü ile dizüstü bilgisayarı gasp ettikleri ileri sürülen 2 kişi yakalandı.


Alınan bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, 13 Nisan 2007 günü Reşatbey Mahallesi'nde bir muhasebe bürosunda çalışan Fikret K.'yi (31) bıçak çekerek yere yatırıp ellerini ve ayaklarını iple bağladıktan sonra cep telefonunu ve iş yerinde bulunan bilgisayar monitörü ile dizüstü bilgisayarı gasp eden kişilerin kimliğini tespit etti.

Polis, olayda kullanılan ipin satın alındığı bakkal ile görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda zanlılardan H.E.E.'yi (24) Özgür mahallesi'nde, A.Ç.'yi (26) ise Koza Mahallesi'ndeki evlerinde yakaladı. Gasp edilen cep telefonu, bilgisayar monitörü ve dizüstü bilgisayar ise zanlıların sattıkları kişilerde ele geçirildi.

 
Dizüstü bilgisayar ile bilgisayar monitörü iş yeri sahibi Fikret Ç.'ye, cep telefonu Fikret K.'ye teslim edildi. Zanlılar, emniyette ifadelerinin alınmasından sonra adliyeye sevk edildi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2007 Çarşamba 11:21:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?