4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Gaspçılar el öpüp özür dilemiş!

Adana'da kar maskeli 3 kişinin, el ve ayaklarını bağlayıp gasbettikleri yaşlı çiftin elini öpüp özür diledikleri belirlendi.

Merkez Çukurova ilçesi Gürselpaşa Mahallesi 75230. Sokak'ta oturan Davut Kaplan ve eşi Şevkiye Kaplan'ın gasp edilmesi olayıyla ilgili Gasp Büro Amirliği ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Emniyet müdürlüğünde ifadesi alındıktan sonra evine gönderilen yaşlı çiftin olayın şokunu henüz atlatamadıkları belirtildi. Olay sırasında evde bulunmayan Davut Kaplan'ın kızı Kevser Kaplan, zanlılara kapıyı 10 yaşındaki yeğeni M.A.B.'nin açtığını söyledi.

Zanlıların yeğenine "ninene sürpriz yapacağız" diyerek kandırıp kapıyı açtırdığını belirten Kevser Kaplan, "Yeğenim ve annemden öğrendiğime göre, su isteyen zanlılar, daha sonra içeri girerek annemi etkisiz hale getiriyorlar. Ardından eve gelen babamın arkasından yaklaşarak kafasına pompalı tüfeğin dipçiğiyle vuruyorlar. Sonra onu da koli bandıyla bağlıyorlar. Evi ve babamın ceplerini arayarak yaklaşık 2 bin TL nakit para ile evde bulunan altın bilezik, kolye ve yüzükleri almışlar. Sonra anne ve babamın elini öperek, 'size zarar vermek istemedik. Kusura
bakmayın' diyerek kaçmışlar" şeklinde konuştu.

Kevser Kaplan, ayrıca zanlıların yeğenini yastıkla boğmaya çalıştığını, çocuğun ölü taklidi yaparak kurtulduğunu iddia etti.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2009 Çarşamba 18:58:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?