4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Gazeteci Akgül hayatını kaybetti

GAZETECİ AKGÜL HAYATINI KAYBETTİ

Adanalı Gazeteci Seyit Ali Akgül hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nden (ÇGC) evine gitmek üzere ayrılan 53 yaşındaki Akgül, merkez Seyhan ilçesi Real Kavşağı’nda ağır yaralı olarak bulundu.

Ambulansla Balcalı Hastanesi’ne kaldırılan 3 çocuk babası Akgül, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Akgül için bugün Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) önünde tören düzenlendi. Törende konuşan ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve basın camiasına başsağlığı diledi.

Adana Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez ise, olayın ilk belirlemelere göre kaza olduğunu belirterek, "Bir aracın vurup kaçtığını tahmin ediyoruz. Çarpma sonucu araçta zarar olduğunu düşünüyoruz. Plakasından bir parça düşmüş. Bu yönden aracı tespit etmeye çalışıyoruz" dedi.

Mesleğe Kayseri’de ekonomi gazetesinde başlayan Akgül, uzun yıllar Yeni Adana Gazetesi’nde görev yaptı.

Emekli olduktan sonra Yeni Soluk Gazetesi'nin imtiyaz sahipliğini yapan Akgül bir dönem Kayseri’den bağımsız olarak milletvekilliğine adaylığını koydu. Aynı zamanda Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyesi ve Yeni Adana Gazetesi muhabiri Ömer Üney'in de kayınbabası olan Seyit Ali Akgül’ün cenazesi buradaki törenin ardından, PTT Evleri’ndeki evine götürüldükten sonra Buruk Mezarlığı’nda toprağa verildi.

GAZETECİ AKGÜL HAYATINI KAYBETTİ
GAZETECİ AKGÜL HAYATINI KAYBETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2009 Perşembe 13:09:01
Güncelleme :3 Aralık 2009 Perşembe 15:22:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?