3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Gazeteci Leblebici yaşamını yitirdi

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) üyesi gazeteci Veli Leblebici, hayatını kaybetti. Yakalandığı amansız hastalığa yenilerek dün vefat eden Leblebici için üyesi olduğu ÇGC önünde cenaze töreni düzenlendi.

Cenaze töreninde konuşan Leblebici'nin kardeşi Yusuf Leblebici, "Ağabeyim bugüne kadar kimseyi kırmadı, büyük-küçük herkesle iyi geçindi. Ölümünden büyük üzüntü duyuyorum. Bu acı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ise uzun süreden bu yana tedavi gören Veli Leblebici'yi son günlerinde yalnız bırakmamaya çalıştıklarını ifade etti. Esendemir, Leblebici'nin mesleğe Yeni Adana Gazetesi'nde başlayarak daha sonra çeşitli kurumlarda görev aldığını hatırlattı ve basın camiasının çok değerli bir mensubunu kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığını vurguladı. Esendemir, Leblebici ailesine başsağlığı dileklerini de iletti. Gazeteci Leblebici'nin cenazesi daha sonra Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Cenaze törenine Leblebici'nin ailesinin yanı sıra ÇGC Yönetim Kurulu Üyeleri, ÇGC eski başkanlarından Tamer Ünal, Çetin Yiğenoğlu, Kurtar Çakın, eski milletvekili Sedat Doğan ve çok sayıda gazeteci katıldı. Leblebici evli ve 2 çocuk babasıydı.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2008 Cuma 18:22:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ergün ispaha IP: 88.226.190.xxx Tarih : 13.09.2008 00:15:50

Çok değerli büyüğüm, güzel insana cenabı haktan rahmet, geride kalanlarına sabır dilerim. Veli abi sen unutulacak biri değilsin, seni her zaman sevgiyle anacağım. Hakkını helal et.