5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

Gazinoya kanlı baskın: 3 ölü!

Adana'nın Ceyhan ilçesinde, bir gazinoya düzenlenen silahlı saldırıda 3 kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı. Saldırganlar, bindikleri otoyu ateşe vererek kaçtı. Olay, dün gece Ceyhan ilçesi İnönü Bulvarı üzerinde saat 04.45 sıralarında meydana geldi.

Gazino sahibi Mehmet Ozan (37), yanında bulunan yeğenleri ve arkadaşıyla birlikte eve gitmek üzere 01 VF 011 plakalı otomobiline bindi. Mehmet Ozan ile beraberindekiler, İnönü Bulvarı'ndaki evinin önüne geldiği sırada bir başka araç içerisinde bekleyen silahlı saldırganlar, uzun namlulu silah ve tabancalarla içerisinde 4 kişinin bulunduğu 01 VF 011 plakalı aracı taradı. Zanlılar plakası belirlenemeyen özel otomobil ile olay yerinden kaçarken, ağır yaralanan Mehmet Ozan, yeğenleri Halil Yılmaz (29), Hakan Akkoç (24) ile beraberlerindeki Mehmet Alallı (50), Ceyhan Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Ozan ile yeğenleri burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, ağır yaralı olan Mehmet Alallı, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edildi. Alallı, Beyin Cerrahi Servisi'ne yoğun bakıma alındı. Burada olay yerinde yapılan incelemede ise uzun namlusu silah ve tabancalara ait 31 adet boş kovan bulundu. Mehmet Ozan ile 2 yeğeninin cesedi, Ceyhan Devlet Hastanesi'nden alınarak otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Öte yandan sabah saat 06.00 sıralarında Adana şehir merkezinden geçen TEM Otoyolu üzerinde ise plakası belirlenemeyen bir özel otonun yandığı ihbarı geldi. Olay yerine giden polis, yakıldığı tahmin edilen otonun sahibini bulunamazken hurdaya dönen aracın şaşe numarasıyla soruşturma başlattı.

Araştırma sonunda yanan otomobilin geçen Nisan ayı içerisinde İstanbul'da çalındığı belirlendi. Yanan otomobilin Ceyhan'daki olayla ilgili bağlantısının araştırıldığı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2005 Cumartesi 13:14:40
Güncelleme :3 Temmuz 2005 Pazar 11:50:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
turgut yıldırım IP: 81.213.198.xxx Tarih : 9.07.2005 09:43:23
ya bu olayla aravın yanması arasında yüzde yüz ilgi var.o adamlarda ya alacak verecek davası yüzünden gazinoyu bastı,yada bir intikamları vardı.bence adana emniyet müdürlüğü olayda bulunan mermi kovanlarının balistik incelemelerini yapmaları gerekir.teşekkürler...