4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Geleneksel sünnet şöleni yapıldı

Kozan Belediyesi Kurtuluş Bayramının 89. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlemiş olduğu sünnet şöleni uzman hekimler kontrolünde Kozan Devlet Hastanesi'nde yapıldı.

Geleneksel hale gelen ve bu yıl da 19.'su yapılan sünnet şöleninde bugüne kadar 16.220'ye yakın çocuk erkekliğe ilk adımını attı.Sünnet şöleni Kur'an-ı Kerim Okunması ile başladı. İl Sağlık Müdürlüğü, Kozan Devlet Hastanesi, Sağlık Grup Başkanlığı, Belediye sözleşmeli hekimi koordinasyonu ile gerçekleştirilen sünnet şöleni Cerrahlar Mustafa Eren, Abdülkadir Başaran ve Kozan Belediyesi doktorlarından Yılmaz Tunç'un kontrol ve gözetiminde 20 kişilik sağlık görevlisi tarafından yapıldı.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Belediye Başkanı Kazım Özgan, “Belediyemizce geleneksel hale getirilen ve bu yıl 18.'sini düzenlemiş olduğumuz sünnet şölenimizde bugüne kadar 16.220'ye yakın çocuğumuzu sünnet ettirdik. Sünnet olan çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde ayağa kalkmaları için tecrübesi olan uzman arkadaşlarımız görev aldılar. Ekonomik sıkıntılar nedeniyle çocuklarını sünnet ettiremeyen fakir ailelerimize bir nebze de olsa yardımcı olabilirsek ne mutlu bize” dedi.

Özgan, “Sünnet Şölenimizde başta uzman cerrahlar olmak üzere tüm sağlık personeline şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.Kozan Belediyesi tarafından sünnet şöleninde sünnet olan çocuklara ve ailelerine yemeği ikramında da bulunuldu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2009 Cumartesi 17:39:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?