4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Genç binicilerin büyük başarısı

Adana Atlıspor Kulübü Başkanı T. Suha Mutlu, Antalya'da takım halinde ilk kez katıldıkları turnuvada başarılı sonuçlar alarak Adana'nın gururu olduklarını söyledi.

Mutlu, yaptığı açıklamada, 18-19 Nisan 2009 tarihinde Antalya Orfe Atlıspor Kulübü Tesislerinde 11 kulübün ve yaklaşık 70 binicinin katlımıyla gerçekleştirilen İllerarası Binicilik Engel Atlama Yarışmalarında Adanalı genç biniciler kategorilerinde kupalara adeta ambargo koyduğunu ifade etti.

Takım halinde ilk kez katıldıkları bir turnuvada başarılı sonuçlar alan genç binicileri ile yalnız Atlıspor Kulübünün değil tüm Adananın da gurur duyması gerektiğini belirten Mutlu, "Bu gençler yalnız kulübümüzü değil aynı zamanda Adanamızı da temsil etmektedirler. Çok genç, çok yeni ve yetenekli bir takımımız var. Eminim içlerinden yarın Türkiye'nin yüzünü ağartacak biniciler yetişecektir" dedi.

Adana Atlıspor Kulübü Binicilikten Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Dr Mehmet Demirkıran ise yaklaşık 4 aydan beri yürütmekte oldukları çalışmalar sonucu çok genç ve yetenekli bir yakım oluşturduklarını ve bu takımın ilerideki yıllarda daha büyük başarılara imza atacağını söyledi. Demirkıran, Adana Atlıspor Kulübü olarak alt yapı çalışmalarının büyük çoğunluğunu tamamladıklarını ve Türkiye’nin en iyi tesislerinden birine sahip olduklarını belirterek, "Çok kaliteli bir hocamız ve yetenekli binicilerimiz var. Hedefimiz bu kulüpten yarının Türkiye ve dünya şampiyonlarını yetiştirmektir. Bütün binicilerimiz ile gurur duyuyorum" diye konuştu.

Takım olarak ilk kez katıldıkları resmi bir yarışmada başarılı sonuçlar alan Adanalı genç binicilerin ayrıca takım olarak yarışmalar dahilinde TED Antalya Koleji tarafından verilen ‘Gelecek Vaat Eden Sporcu’ ödülüne layık görüldüğü bildirildi.
Adana Atlıspor Kulübü binicileri ve derece aldıkları kategoriler şöyle:

X- Kategorisinde 1.Adnan Onur, 3. Alemşah Güneyiz, 4. Püren Çam 5. Demet Demirkıran
70 cm: 1. Adnan Onur 4. Begüm Parlak 5. Demet Demirkıran 5. Püren Çam
X-Kategorisi 1. Adnan Onur 2. Alemşah Güneyiz 4. Demet Demirkıran 5. Püren Çam
80 cm: 1.Adnan Onur 2. Demet Demirkıran .4. Alemşah Güneyiz
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 13:31:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?