4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Genç doktora hazin tören

BEYİN TÜMÖRÜ KURBANI GENÇ DOKTORA HAZİN TÖREN

Geçirdiği beyin tümörü rahatsızlığı sonucu 38 yaşında hayatını kaybeden İç Haslıkları Uzmanı Dr. Yunus Özer için görev yaptığı Kozan Devlet Hastanesi’nde tören düzenlendi.

Yaklaşık 7 aydır beyin tümörü tedavisi gören Uzman Dr. Yunuz Özer, dün akşam evinde hayatını kaybetti. Özer'in Kozan Devlet Hastanesi morgundaki cenazesi memleketi Mersin'in Gülnar ilçesine gönderilmeden önce, mesai arkadaşları tarafından hastane bahçesinde tören düzenlendi.

Hastane Başhekimi Op.Dr. Salih Yılmaz, Özer'in dürüstlüğü ve kişiliği ile çok sayıda meslektaşının ve hastasının takdir ve sevgisini kazandığını söyledi. Yılmaz," Kozanlılar olarak onu çok sevmiştik. 7 ay önce yakalandığı rahatsızlık sonucu aramızdan ayrılmasının üzüntüsünü yaşıyoruz. Telefonla her görüşmemizde ‘Salih, bir gün iyileşeceğim ve Kozan'daki hastalarımla ilgilenmeye devam edeceğim’ diyordu. Sağlığına kavuşmasını bekliyorduk. Ancak mümkün olmadı. Ailesine ve mesai arkadaşlarına baş sağlığı diliyorum" dedi.

Kozan Büyük Camisi İmamı Abdurrahman Yılmaz'ın konuşması ve okunan duaların ardından Özer'in cenazesi Gülnar'a gönderildi.

1994 yılında mesleğine başlayan ve 2 yıldır Kozan Devlet Hastanesinde görev yapan Dr.Yunus Özer'in evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

BEYİN TÜMÖRÜ KURBANI GENÇ DOKTORA HAZİN TÖREN
İHA
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2009 Cumartesi 14:25:04
Güncelleme :12 Aralık 2009 Cumartesi 14:31:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?