4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Genç fırıncının feci ölümü

Adana'da 17 yaşındaki genç, çalıştığı fırının çöken duvarının altında kalarak hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Suluca beldesinde meydana geldi. Beldedeki bir fırında çalışan Mehmet Acar (17), fırın duvarının çökmesi sonucu altında kalarak ağır yaralandı.

Acar, işçiler tarafından yıkılan duvarın altından çıkartılarak bir müşteriye ait araçla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Acar, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ölen gencin dayısı Halil Ayan, fırın duvarının aşırı sıcaktan dolayı yıkıldığını iddia ederek, "Yeğenim telefonla konuşmak için koridora çıkmıştı. Bir süre sonra gürültü duyduk. Bunun üzerine sesin geldiği yere yöneldiğimde yeğenimi yıkılan duvarın altında gördüm. Sadece başı dışarıdaydı, vücudunun büyük bölümü yıkılan duvarın altında kalmıştı. Diğer çalışanların da yardımıyla duvarın altından çıkartarak bir müşteriye ait araçla hastaneye getirdik, ancak kurtarılamadı" dedi.

 Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, gencin cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2009 Çarşamba 16:07:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?