4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Genç girişimciler başkanlarını seçti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde kurulan Adana İl Girişimciler Kurulu Başkanlığı’na Cüneyt Gizer seçildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından oluşturulacak olan Genç Girişimciler Kurulu'nda Adana’yı temsil etmek amacıyla seçilen 30 kişilik grup, ilk toplantısını Adana Ticaret Odası’nda gerçekleştirerek görev paylaşımı yaptı.

"Koordinatör Oda” olarak belirlenen Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Baş ile Adana Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Çalışkan ve Ceyhan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Duru’nun da katıldığı toplantıda, kurulun çalışma sistemi hakkında bilgiler verildi.

“Genç Girişimciler Kurulu’nun, TOBB’nin fidanlığı konumunda olduğunu” ifade eden ATO Başkanı Şaban Baş, “Ortaya koyacağınız performans, Adana’nın sorunlarına çözüm üretilmesine yönelik çabalarının itici gücü olacaktır” dedi.
Şaban Baş, genç girişimcilere yönelik konuşmasında şu görüşlere yer verdi:

“Şekilciliğe önem vermeyiniz, her biriniz bu kurulun başkan ve yöneticisi olarak görev yapınız. Adana Ticaret Odası, Adana Ticaret Borsası ve Ceyhan Ticaret ve Sanayi Odası’nın hatta üst kuruluşumuz TOBB’nin başarısının temelinde bu vardır. Dost olun, arkadaş olun, ekip olun ve birbirinizi tamamlayın. Kentin sorunlarını kendi özel sorununuzmuş gibi özümseyin. 6 ay önce kurulan Kadın Girişimciler Kurulumuz çok önemli çalışmalar yaptı. Sizin de başarılı olacağınızı görebiliyorum. Çevresine duyarlı, topluma duyarlı bireyler olmanız, ilimizin ve bölgemizin kalkınmasında önemli rol oynayacaktır.”

Konuşmanın ardından İl Genç Girişimciler Kurulu’nun belirlenmesi için yapılan görüşmeler sonunda İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığı’na Cüneyt Gizer, Yardımcılıklarına da Fatih Kaya, Ümit Onatça ve Osman Gazi Ural getirildiler

İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 12:15:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?