4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Genç kadın intihar etti

Adana'da 15 gün önce ailesinden habersiz evlenen genç kadın, Ankara'dan gelen yakınları eşinin ailesi ile görüştüğü sırada oturdukları binanın 9. katından atlayarak intihar etti.


Olay, merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 160. Sokak Çilem Apartmanı'nda oturan üniversite öğrencisi Mehmet Pamuk (22), arkadaşı aracılığıyla Ankara'da oturan Mehtap (22) ile tanıştı. Tanıştıktan sonra da internet üzerinde görüşmeye devam eden gençler, 15 gün önce kızın ailesinin haberi olmadan evlendi. Resmi nikah da yaptıran çiftler, daha sonra durumu ailelerine bildirdi. Damadın ailesi geçen hafta Ankara'ya gidip kızın ailesiyle görüşerek, düğün yapmak istedi.


Bunun üzerine kızın ailesi de Ankara'dan Adana'ya geldi. Aileler evde konuştukları esnada Mehtap Pamuk, 9. kattaki dairenin balkonundan atladı. Asma katın teras beton zeminine düşerek ağır yaralanan genç kadın, kaldırıldığı Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Olayı öğrenerek olay yerine gelen Mehmet Pamuk sinir krizi geçirirken, baba Hayri Pamuk, "Düğün yapmaya hazırlanıyorduk. Niye böyle bir şey yaptı anlayamadık" diye konuştu.
Genç kızın evlenmeden önce kendisini üniversite mezunu, ailesini de zengin olarak tanıttığı öğrenildi. Kadının Ankara'dan gelen ailesi ile eşinin ailesinin görüşmesi sırasında yalanının ortaya çıkması üzerine yaşanan gerilimin etkisiyle intihar etmiş olabileceği iddia edildi.
Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2009 Cumartesi 20:01:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
46hr IP: 78.184.39.xxx Tarih : 13.06.2009 21:31:55

bizim apartman 8 katlı bee! ama ölünün arkasıdan konuşulmaz allah rahmet eylesin.