2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Genç kadının aşk oyunu

Adana’da, komuşusu tarafından silah zoruyla kaçırıldıktan sonra 15 gün alıkonularak günlerce tecavüze uğradığı iddia edilen 23 yaşındaki Nurdan B. isimli kadının yalan söylediği ortaya çıktı.
Yaklaşık 1 yıldır dost hayatı yaşadığı Bahattin Toprak’la birlikte el ele sarmaş dolaş adliyeye gelen 2 çocuk annesi Nurdan B, şikayetinden vazgeçti.

Merkez Seyhan İlçesi, Ova Mahallesi, 96. Sokak’ta oturan 2 çocuk annesi Nurdan B., 5 Eylül 2004 günü aynı mahallede bulunan ve davulculuk yapan komşusu Bahattin Toprak tarafından evinden bıçak tehdidiyle kaçırmış, evli ve 4 çocuk babası Bahattin Toprak, genç kadını önce Kahramanmaraş’a götürerek burada 10 gün boyunca alıkoymuş ardından Adana’ya getirerek bir eve kapatmıştı. İki hafta boyunca baskı ve tehditle tecavüze uğradığı ileri sürülen genç kadın, 20 Eylül günü Turgut Özal Bulvarı üzerinde gördüğü jandarmadan el işaretleriyle yardım istemiş, jandarma tarafından gözaltına alınarak karakola götürülen Toprak’ın üzerinden bıçak çıkmıştı. Bahattin Toprak’tan şikayetçi olduğunu söyleyen Nurdan B. jandarmaya, "Beni zorla kaçırıp, ölümle tehdit ederek defalarca tecavüz etti" demişti.

Jandarmadaki sorgusunun ardından "Zorla kadın kaçırmak, alıkoymak ve ırza geçmek" suçundan adliyeye sevk edilen Toprak ise hakkındaki iddiaları yalanlamış "Nurdan’la 1 yıldır dost hayatı yaşıyorum. Sık sık evinde buluşarak birlikte oluyoruz. Bu ilişkiden iki kez çocuk aldırdı. Ben kimseyi zorla kaçırmadım, alıkoymadım. Kendi isteğiyle geldi. Benim paramı yedi. Param bitince benden kurtulmak için bana çamur attı" diyerek kendini savunmuştu. Ailesiyle geldiği Cumhuriyet Savcılığı önünde gözyaşı döken Nurdan B., "Beni ölümle tehdit ettiği için sesimi çıkartamadım" demişti.

Cumhuriyet Savcılığı’nda ifadesi alındıktan sonra tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen sanık Toprak, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken kendisini zorla kaçırıp 15 gün boyunca alıkoyduğunu iddia eden genç kadın ise ailesinin yanında sahte timsah gözyaşları dökmüştü. Aylardır gizli aşk yaşadığı ortaya çıkan Nurdan B, ailesinden korktuğu için Bahattin ile ilişkisini açıklayamadığını söyledi. Nurdan B, şikayetinden vazgeçmek için adliyeye davulcu dostu Bahattin Toprak ile birlikte geldi. Aşıklar, el ele sarmaş dolaş adliyeden yanak yanağa öpüşürken "Birbirimizi seviyoruz evleneceğiz" diyerek ayrıldılar.

ADANA (İHA) -
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2004 Pazar 10:58:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?