4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Genç kadının feci ölümü!

Adana'da kucağında 2 yaşındaki kızıyla yolun karşısına geçmeye çalışan anne aracın altında kalarak hayatını kaybederken, çarpmanın şiddetiyle annesinin kucağından fırlayan çocuk kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre, geçen pazar günü Mersin'den kız kardeşinin yanından gelen Emine (37) eşi Soner (40) ve 2 yaşındaki çocukları Sena Bacaksız, D-400 Sasa Fabrikası mevkiinde minibüsten indi. Emine Bacaksız, merkez Seyhan ilçesine bağlı Büyükdikili Mahallesi'nde akrabasının nişanına gitmek için kucağına aldığı kızı Sena ile birlikte D-400 Karayolu otoban köprüsü altında yolun karşısına geçmek istedi.

Bu sırada Mersin yönünden gelen kimliği belirsiz sürücünün kullandığı aracın çarpması sonucu Emine Bacaksız aracın altında kalarak ağır yaralandı. Çarpmanın etkisiyle annesinin kucağından yaklaşık 10 metre fırlayan Sena, orta refüjdeki çalılık ve toprak bölüme düştü.

Kazaya saniye saniye tanık olan Soner Bacaksız ise sağlık ekiplerini aradı. Sena ile annesi ambulansla Adana Numune Hastanesi'ne götürüldü. Ancak burada yapılan bütün müdahalelere rağmen anne Emine Bacaksız kurtarılamadı. Kırık ya da iç kanama olması şüphesiyle 1 gün doktor gözetiminde kalan minik Sena'nın kazadan sonra şoka girdiği ve yüzünde hafif sıyrıklar oluştuğu belirlendi.

Olaydan sonra cenaze evinde taziyeleri kabul eden Soner Bacaksız, kızının hayatta kalmasıyla teselli buldu. Sena Bacaksız ise şoktan çıktıktan sonra taziye çadırında her şeyden habersiz etrafına gülücükler saçtı.

Kaza sonrası gözaltına alınan araç sürücüsünün tutuklandığı öğrenildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2009 Perşembe 12:10:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?