4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Genç kız 26 gündür kayıp!

15 YAŞINDAKİ GURBET 26 GÜNDÜR KAYIP

Adana'da "Terziye gidiyorum" diyerek evden ayrılan 15 yaşındaki Gurbet Bezek'ten 26 gündür haber alınamıyor. Gurbet'in ailesi, kızlarının hayatından endişe ediyor.

Bir mağazanın paketleme bölümünde çalışan Gurbet Bezek, 2 Ekim'de çalıştığı iş yerinden saat 15.30'da döndükten sonra "Terziye gidiyorum" diyerek evden ayrıldı.

Merkez Seyhan ilçesi Küçükdikili Mahallesi'nde yaşayan ve o günden beri bir daha kızlarından haber alamayan Bezek ailesi, kızlarının hayatından endişe ediyor.

Anne Emine Bezek, kızını evden ayrıldıktan sonra cep telefonundan aradığını ancak kapalı olduğunu belirterek, "Gidebileceği yerleri kontrol ettik. Ancak izine rastlamadık. Aynı gün kızımızın kaybolduğunu jandarmaya ve polise bildirdik. Kızımı bulmak için çalmadık kapı bırakmadık. Kaçmış da, kaçırılmış da olabilir" dedi.

Kızının cep telefonunun o günden beri kapalı olduğunu ve hayatından endişe ettiğini söyleyen Bezek, "Kızım evlenmek için kaçtıysan ne olur bize bir telefon aç. Birini sevmiş olabilirsin. Ama biz senin hayatından endişe ediyoruz. Ne olur bize bir haber ver. 26 gündür uyku yüzü görmüyoruz" diyerek kızına çağrıda bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2009 Çarşamba 12:45:00
Güncelleme :28 Ekim 2009 Çarşamba 14:39:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?