4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Genç kız internet aşkına kaçtı!

ADANA’da 17 yaşındaki G.A., internetten tanışıp, aşık olduğu evli ve 4 çocuk babası 29 yaşındaki Ramazan İnal'a kaçtı. Genç kızın ailesinin şikayeti üzerine yakalanan İnal tutuklandı.

Sucuzade Mahallesi’nde oturan G.A., internette sohbet ederken, yaşının 21 olduğunu söyleyen işsiz Ramazan İnal ile tanıştı. Genç kız ile 7 ay sohbeti sürdüren İnal, ona aşık olduğunu ve evlenmek istediğini söyledi. Ailesinin evlenmelerine izin vermeyeceğini düşünen G.A., Ramazan İnal ile kaçmaya karar verdi. 10 gün önce, ‘markete gidiyorum’ bahanesiyle evden çıkan G.A., kayıplara karıştı. Kızını bulabilmek için çalmadık kapı bırakmayan, gidebileceği yerleri arayan aile, sonunda Çocuk Şube Müdürlüğü’ne başvurdu.

Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri Ramazan İnal ile G.A.’yı bir alışveriş merkezinin kafeteryasında yemek yerken yakaladı. Gözaltına alınan İnal, “Ben kimseyi zorla kaçırmadım, nikahsız eşimden ayrılıp G.A. ile evlenecektim. Kötü bir niyetim yoktu, ben G.A.’yı seviyorum” diye ifade verdi.

Ramazan İnal ile mutlu olduğunu ailesinin yanına dönmek istemediğini belirten G.A. da, “Evli olduğunu bilmiyordum, kaçtıktan sonra öğrendim. Ama pişman değilim, kendi isteğimle gittim ve onunla birlikte olmaya devam edeceğim” dedi
Ramazan İnal, ‘Reşit olmayan kızı evlenme vaadiyle kaçırmak ve alıkoymak’ suçundan çıkartıldığı mahkemece tutuklandı. G.A. ise ailesine teslim edildi.

Milliyet
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2009 Pazar 13:15:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?