4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Genç kıza sevgili işkencesi

Adana'da bir genç kız, erkek arkadaşı tarafından elleri ve ayakları iple bağlanarak dövüldükten sonra zorla götürüldüğü eve hapsedildi. Polis, evin pencere demirini sökerek genç kızı kurtardı.

İddiaya göre, Ferdane G. (26), tartıştığı erkek arkadaşı Mustafa B. tarafından akşam saatlerinde merkez Seyhan ilçesi, Fevzipaşa Mahallesi'ndeki evine zorla getirildi. Mustafa B., dövdüğü kız arkadaşının elini ve ayaklarını iple bağladıktan sonra evin kapısını üzerine kilitleyerek ayrıldı.

İpleri çözmeyi başaran Ferdane G., daha sonra kaçmak için kapıya yöneldi. Kapının kilitli olduğunu gören Ferdane G., kurtulabilmek için pencerelere yöneldi. Parmaklıklı pencerelerden de çıkamayan genç kız, bağırarak çevreden yardım istedi. Yardım çığlıklarını duyan çevre sakinleri durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, birinci kattaki eve tırmanarak levye yardımıyla pencerenin demir korkuluğunu sökmeye başladı. Polis, uzun süren çabanın ardından demir korkuluğu söküp genç kızı dışarıya çıkarttı. Ferdane G., olayın şokuyla çıkış kapısını bulmakta zorlandı.

Polis, Ferdane G.'yi ifadesini almak üzere polis merkezine götürürken, Mustafa B.'yi yakalamak için çalışması başlattı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2009 Salı 10:58:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?