4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Genç kızın katili sevgilisi çıktı

GENÇ KIZIN KATİL ZANLISI 17 YAŞINDAKİ ESKİ SEVGİLİSİ ÇIKTI

Adana'da, dün Seyhan Baraj Gölü kıyısında boğazı kesilmiş ve 28 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan genç kızın katil zanlısı, 17 yaşındaki eski sevgilisi çıktı. Arkadaşı ile birlikte yakalanan zanlı suçunu itiraf etti.

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 20 yaşındaki Tuğçe Anlaş'ın cesedinin Seyhan Baraj Gölü kıyısında dolaşan vatandaşlar tarafından boğazı kesilmiş ve bıçaklanmış halde bulunması üzerine çalışma başlattı. Katil zanlısı olarak tespit edilen genç kızın eski erkek arkadaşı Malik E. (17) ile arkadaşı Atilla P. yakalandı.

"Uyuşturucu satmak" suçundan cezaevine girdiği belirlenen Malik E.'nin Adana Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'nde ifadesi alındı. Burada suçunu itiraf eden Malik E.'nin Tuğçe Anlaş ile sevgili oldukları, bir süre sonra "uyuşturucu satmak" suçundan cezaevine girdiği öğrenildi.

Cezaevinden çıktıktan sonra kız arkadaşının başka biriyle arkadaşlık kurduğunu öğrenen Malik E., konuşmak için arkadaşı Atilla P. ile birlikte Tuğçe Anlaş'ı cinayetin işlendiği yere götürdü. Burada aralarında çıkan tartışma sonucu Malik E. yanında getirdiği bıçakla genç kızı boğazını kestikten sonra 28 yerinden yaralayarak öldürdü.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Malik E.'nin ifadeleri doğrultusunda tekrar olay yerinde incelemelerde bulundu. Sualtı ekipleri de olay yerine çağrıldı. Sualtı polisleri, zanlının belirttiği yerde yaptığı dalışta olayda kullanılan bıçak ile diğer delilleri çıkarırken, olay yeri fotoğraflarını da çekti. Ayrıca yapılan incelemede, Malik E.'nin arkadaşlıklarını sürdürmesi için hediye amacıyla aldığı tek taş yüzük de suyun içinde bulundu.

Çocuk Şube Müdürlüğü'ndeki zanlı ile arkadaşının, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Adana Adli Tıp Kurumu'ndaki genç kızın cenazesinin, Dubai'deki babası beklendiği için yarın toprağa verileceği bildirildi.

GENÇ KIZIN KATİL ZANLISI 17 YAŞINDAKİ ESKİ SEVGİLİSİ ÇIKTI
GENÇ KIZIN KATİL ZANLISI 17 YAŞINDAKİ ESKİ SEVGİLİSİ ÇIKTI
GENÇ KIZIN KATİL ZANLISI 17 YAŞINDAKİ ESKİ SEVGİLİSİ ÇIKTI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2009 Salı 12:49:00
Güncelleme :1 Aralık 2009 Salı 18:36:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?