2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Genç kızın sır ölümü!

Adana'da annesiyle bulaşık yıkama meselesinden dolayı tartıştıktan sonra evi terk eden genç kızın cesedi, 2 gün sonra şehrin 7 kilo metre uzağındaki sulama kanalında bulundu.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Yüreğir ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Koza Mahallesi'nde oturan 26 yaşındaki Sevim Tarhan, bulaşık yıkama meselesi yüzünden annesiyle tartıştı.

7 Ekim 2008 tarihinde sabah kahvaltısını yaptıktan sonra kızının bulaşığı yıkamadığını gören anne Güneş Tarhan, kızına, "Yeter artık bıktım senden. Gitsen de kurtulsam" diyerek kızdı. Bunun üzerine annesine bulaşığı yıkayacağını söyleyen Sevim Tarhan, cep telefonunu ve kimliğini bıraktıktan sonra evi terk etti.

Kızlarının eve gelmemesi üzerine aramaya başlayan aile, polis merkezine giderek kayıp müracaatında bulundu. Sevim Tarhan'ın terlik ve eşarbı Koza Mahallesi'nden geçen DSİ'ye ait sulama kanalının kenarında bulundu.

Kızlarının intihar etmiş olabileceğini düşünen aile, yetkililerden kanalın suyunun da kesilmesini istedi. Akşam saatlerinde kanalın suyu kesilince sabah saatlerinde genç kızın cesedi, mahalleden yaklaşık 7 kilo metre uzaklıktaki Alihocalı Köyü yakınlarında bulundu. Sudan çıkarılan genç kızın cesedi ailesi tarafından teşhis edildi.

Genç kızın ölüm sebebinin belirlenmesi için cesedi kamyonet kasasına konularak Adana Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2008 Perşembe 16:24:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?