4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Genç sürücünün feci sonu!

Adana'da kontrolden çıkan otomobil bir evin bahçesine girdi. Kazada duvarla ağaç arasına sıkışan otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre kaza, Karataş Yolu Yarbaşı mevkiinde saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Can Erdemliğ (23) idaresindeki 07 DH 480 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak yol kenarındaki bir evin bahçesine girdi.

Otomobil, evin duvarıyla bahçedeki ağaç arasında sıkıştı. Büyük bir gürültüyle uyanan ev halkı, dışarıya çıktıklarında kaza yapmış bir araçla karşılaştı. Araçta bir kişiyi sıkışmış halde gören ev halkı hemen durumu jandarma, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Can-Kur ekiplerine ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler araçta sıkışan sürücüyü kurtarmak için harekete geçti. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede sürücünün öldüğünü belirledi. Daha sonra Can-Kur ekipleri araç içerisinde sıkışan Can Erdemliğ'in cesedini çıkartmak için çalışmalarına başladı.

Sürücünün cesedi uzun uğraşlar sonucu, otomobilden çıkartılabildi. Kaza yapan otomobilin koltuğunda ve çevresindeki boş bira şişeleri dikkat çekti.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2009 Cumartesi 16:11:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?