2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Genç tenisçilerin başarısı

Adana Tenis Dağcılık ve Su Sporları Kulübü sporcusu ve Gündoğdu Koleji öğrencisi Direnç Bada ile Mersin Toros Koleji'nden Olcan Özgenç, Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil edecek.

Bada ve Özgenç, Avustralya Açık Tenis Turnuvası'na katılan ilk sporcular olacak.

Direnç Bada ve Olcan Özgenç, dünyanın birçok ülkesinden davet edilen ve masrafları Avustralya Tenis Federasyonu tarafından karşılanan 15-22 Nisan tarihleri arasında yapılacak 16-18 Yaş Arası Gençler Kupası'na Türkiye'den seçildi.

Direnç Bada, İstanbul, İzmir ve Ankara gibi büyük şehirlerdeki birçok sporcu içinden kendilerinin bu önemli turnuvaya seçilmelerinin büyük gurur olduğunu belirterek, "Gerçekten duyunca çok mutlu oldum ve inanamadım. Avustralya Açık Tenis Turnuvası'na katılacak olup Türkiye'yi temsil etmek benim için çok önemli. Okulum Gündoğdu Koleji tenise burs veren bir eğitim kurumu ve Gökhan Gündoğdu'ya tenis sporu adına gerçekten teşekkür ederim. Çünkü bizleri çok destekliyor ve aldığımız bu başarılarda okulumuzun büyük payı var" dedi.

Gündoğdu Koleji Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Tenis Dağcılık ve Su Sporları Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Gündoğdu da, Direnç Bada'nın teniste Adana'nın gururu olduğunu ve büyük bir başarı elde ettiğini ifade ederek, "İstanbul, Ankara ve İzmir sporcu sayısı bakımından Adana'dan çok çok fazla, ama Türkiye genelindeki seçmelerde Tenis Federasyonu tarafından Mersin'den bir kardeşimiz ve Adana'dan bizim sporcumuz bu önemli turnuvaya seçildi. Tenis Dağcılık ve Su Sporları Kulübü olarak sporcularımızın her zaman yanında olacağız. Ayrıca, Gündoğdu Koleji tenise burs vermekten ve bunu devam ettirmekten dolayı da gururludur" diye konuştu.

 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2008 Çarşamba 13:35:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?