4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Genç yaşta kalbine yenildi

Hatay'dan kalp hastası eniştesini tedavi ettirmek için Adana'ya gelen genç adam, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Oğlunun ölüm haberini alan anne fenalaşınca hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Seyhan Sahilli (33), kalp hastası eniştesini tedavi ettirmek için bir hafta önce Hatay'dan Adana'ya geldi.

 Sahilli, eniştesinin hastaneye giriş işlemlerini yaptırdıktan sonra konaklamak için kız kardeşinin evine yerleşti. Sahilli, ameliyat olan eniştesini ziyarete gittiğinde kalp rahatsızlığı geçirmeye başladı.

Sahilli, kendisine "Buraya kadar gelmişken sen de tedavi ol" diyen eniştesine, "Benim rahatsızlığım geçici" yanıtını verdi. Daha sonra kız kardeşinin evine dönen Sahilli,gece geç saatlerde aniden fenalaşarak yere yığıldı. Sahilli, daha sonra yakınları tarafından Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorlar, hastaneye getirildiğinde nabzı atmayan Sahilli'yi yeniden hayata döndürebilmek için kalp masajı yaptı. Sahilli, doktorların yarım saat kadar süren müdahalesine karşın kurtarılamadı.

Oğlunun ölüm haberini alan 63 yaşındaki anne Fevziye Sahilli de hastanede fenalık geçirdi. Anne, gözlem altına alınırken, hastaneye akın eden Sahilli'nin yakınları sinir krizleri geçirdi.

Sahilli'nin ölümünün şüpheli bulunduğu belirtilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 10:27:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?