4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Gençoğlu Demirspor'da

Kurumsallaşmayı ve profesyonelliği hedef olarak belirleyen Adana Demirspor, bir süre önce kulübün bünyesine dahil ettiği Demir Store'nin yönetimini de profesyonelleştirerek yönetimine Manolya Gençoğlu'nu getirdi.


Adidas mağazasından transfer edilen Manoyla Gençoğlu için kulüp idare binasında basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Manolya Gençoğlu'nun dışında 2. Başkan Metin Türk, Hukuk işleri sorumlusu Kadir Deniz ve Muhasip Üye Osman Çetinkaya da katıldı.


Profesyonelliği tercih ettiklerini dile getiren 2. Başkan Metin Türk, "Daha önce Türkiye'nin ilk mediatörü Dr. Deniz Kite'yi Adana Demirspor ailesine dahil etmiştik. Şimdi de Demir Store için Manolya Gençoğlu ile anlaşma sağladık. Demir Store'den kulübümüze önemli gelir bekliyoruz. 19 Ağustos tarihindeki açılışımıza yetiştirmeye çalışıyoruz. Eğer yetişmez ise ligin ilk maçına mağazamızın açılışını yetiştireceğiz. Şimdilik tek mağaza olacak. Şampiyonluğumuzun devamında mağaza zincirimiz çoğalacak" dedi.


Demirspor Store'nin yönetimine getirilen Manolya Gençoğlu ise, "Adana Demirspor ve camianın kalitesine yakışır görselliği ile bütünleşecek bir mağazayı taraftarın hizmetine sunacağız. Demir Store açıldığında her türlü ürünle karşılaşacaksınız. Çeşidimiz bol olacak. Ben de deneyimlerimi artık Adana Demirspor için ortaya sereceğim. Taklitlerden uzak kalıp, camiamıza ve taraftarımıza yakışır bir mağaza hazırlıyoruz. Hep birlikte Adana Demirspor'un başarısı için mücadele vereceğiz" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2009 Salı 16:14:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?