4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

‘Giymiyorsan Giydir’ kampanyası

Ceyhan Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahiplerine yönelik olarak ‘Giymiyorsan Giydir’ kampanyası başlatıldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ceyhan Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Çağırkan, giyilmeyen ihtiyaç fazlası bayan, erkek, çocuk giyim eşyaları ile ayakkabı, okul çanta ve kıyafetlerini ihtiyaç sahiplerine vermek amacıyla böyle bir kampanya başlattıklarını ifade ederek, “Çevremizde ihtiyaç sahibi insanlar bulunmaktadır. Maddi imkansızlıklar yüzünden bu tür ihtiyaçlarını karşılayamayan vatandaşlarımıza yardımcı olmayı amaçladık. Hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla bu kampanyanın büyüyeceğine inanıyorum. Kampanyaya destek vermek isteyen hayırseverlerden topladığımız malzemeleri belirlenen adreslere teslim edeceğiz” dedi.

Çağırkan, “Eski ya da yeni fark etmez önemli olan malzemenin kullanılabilir olmasıdır. Bu konuda yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız, yardımlarını Ceyhan Belediye binasındaki Halkla İlişkiler birimimize teslim edebilirler” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2009 Cuma 15:10:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?