3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Gökçek'ten Kültür Merkezine övgü

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yapımı tamamlanan Seyhan Kültür Merkezi'nin hem mühendislik açısından benzersiz hem de düşük maliyeti bakımından takdire şayan bir eser olduğunu söyledi.

Gökçek, AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen "Siyaset Akademisi"nin kapanış toplantısına katılmak üzere geldiği Adana, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk'le birlikte Kültür Merkezi'ni gezdi.

Seyhan Kültür Merkezi'nde ulusal ve uluslararası toplantılara uygun çeviri odaları, sinema ses sistemi teknolojisiyle donatılmış birleştirildiğinde bin, ayrı ayrı 700, 300 ve 150 koltuk kapasiteli 4 ayrı tiyatro ve toplantı salonu bulunduğunu öğrenen Melih Gökçek, "Gerçekten harika. Bravo başkan. Çok güzel bir çalışma olmuş. Eline sağlık" dedi.

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk de, Kültür Merkezi'nde ayrıca toplamda bin 500 metrekareyi bulan 4 ayrı sergi salonunun aynı anda ayrı etkinliklere ev sahipliği yapabilecek kapasitede olduğunu kaydetti. 10 bin metrekare kapalı inşaat alanına sahip olan Kültür Merkezi'nde 4 bin 370 metrekarelik yürüme yolları, bitkilendirme yöntemiyle elde edilen çevre düzenlemesi bulunuyor. Merkezde ayrıca 100 araçlık kapalı otopark hizmet verecek.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Seyhan Kültür Merkezi'ni gezdikten sonra bir süre Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk'le birlikte makamında sohbet etti. Gökçek burada, Ankara'da uyguladığı "Kentsel dönüşüm" çalışmaları hakkında bilgi verdi.

.
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2008 Perşembe 18:49:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?