3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Göl değil okul bahçesi

Adana'da geçen yıl eğitim-öğretime açılan Şehit Üsteğmen Muhammet Ali Demir İlköğretim Okulu'nun bahçesi, çevre düzenlemesi yapılamadığı için yağışlı havalarda adeta göle dönüyor.

Huzurevleri Mahallesi'nde bulunan Şehit Üsteğmen Muhammet Ali Demir İlköğretim Okulu, çevre düzenlemesi yapılamadığı için kış aylarında bahçede oluşan gölet yüzünden öğrenciler dışarıya adım atamıyor. Kısa sürede tamamlanarak eğitime açılan okul binası, bölgede derslik açığının kapanmasına büyük katkı sağlarken, bahçesinde çevre düzenlemesinin yapılmamış olması öğrenci ve velilerin kabusu oldu.

Okulda yaşanan bu soruna çözüm bulabilmek için Şehit Aileleri Derneği Başkanı Emine Kont'la birlikte Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk'ü ziyaret eden Okul Aile Birliği Başkanı Döndü Akın'ın çabası da sonuç vermedi.

Başkan Öztürk'ün kendilerini hayal kırıklığına uğrattığını belirten Akın, "Başkan Öztürk, Adana'da yüzlerce okul var. Sizin okulun bahçesinin düzenlenmesi için yardım edersek bunu hepsine yapmamız lazım' diyerek talebimizi reddetti. Başkan birkaç kamyon asfalt ya da mıcırı okulumuza çok gördü. Öğrenciler seçimde oy kullanacak olsaydı herhalde bu talep anında yerine getirilirdi" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2008 Pazar 09:58:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?