2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Gölün karşı sahilinde hummalı çalışma

Adana Büyükşehir Belediyesi ekiplerince gölün karşı sahillerinde sürdürülen ağaçlandırma, yeni piknik alanları ve bulvar açma çalışmaları hummalı bir şekilde sürüyor.

Menderes Bulvarı’nın 10 katı büyüklüğünde Dörtler, Topalak, Bayramhacılı ve Menekşe mahallelerinde kalan sahillerdeki çalışmaları denetleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, piknik yapan vatandaşlarla da sohbet etti.

Pazar günü olmasına rağmen karşı sahillerde sürdürülen çalışmaları inceleyen ve talimatlar veren Başkan Durak, göl kenarında yeni hizmete giren lokanta ve kafeterya bahçesinde sökücülerle yapılan ağaç naklini de bizzat yönlendirdi.

Büyükşehir Belediyesi ekiplerince karşı sahillerde sürdürülen yeni piknik alanları açma çalışmaları yoğun şekilde sürerken, açılan yeni bulvarlara da aydınlatma direkleri dikiliyor.

Çalışmaları denetleyen Başkan Durak, Uçak, Barbaros ve Koza mahallelerinden piknik yapmak ve ağaç dikmek için Menekşe sahillerine gelen vatandaşlarla da sohbet etti.

Vatandaşlar, bir yandan piknik yaparken, bir yandan da Büyükşehir Belediyesi fidanlıklarında yetiştirilen ağaçları düzenlenen törenle dikti. Başkan Durak, ağaç dikimi sırasında vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2008 Pazartesi 17:33:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?