5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

Görmeyen gözüyle evladını arıyor

Adana’da, 17 yaşındaki Şule Çelebi isimli genç bir kızın 5 gündür kayıp olduğu bildirildi. Çelebi ailesi ise kendisinden haber alınamayan kızlarını bulmak için kendisini görenlerden yardım bekliyor.

Şule Çelebi, geçtiğimiz Salı günü sabah saat 11.00 sıralarında oturdukları Mirzaçelebi mahallesi 24 sokak 23 numaralı evinden kardeşinin okuduğu Plevne ilköğretim okulundaki ’Veli toplantısına gidiyorum’ diyerek ayrıldı ve bir daha geri dönmedi. Kızlarının evine dönmemesi üzerine önce okula giden baba Mahmut Çelebi (51) okul müdüründen söz konusu toplantının o gün hiç olmadığı yönünde bilgi aldı.

5 çocuk babası işçi emeklisi baba, daha sonra kızını gidebileceği yakınlarını tek tek aramasına rağmen bulamayınca Adana Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi’ne başvurdu.

Çaresiz baba son olarak Adana adliyesine gelerek basın mensuplarından yardım istedi.
Başından geçen rahatsızlığından dolayı sol gözünü kaybeden Mahmut Çelebi, Şule’nin başına bir iş gelmeden bir an önce bulunmasını istedi. Baba Çelebi, "Kızım gitti evimiz yasa boğuldu. Sanki evden bir cenaze çıkmış gibi perişan olduk. Ailece huzurumuz kaçtı. Kızımdan evine bir an önce dönmesini istiyorum. En azından bizleri telefonla arayarak hayatta olduğunu söylesin. Bizi daha fazla meraklandırmasın üzmesin. Herşeye rağmen o bizim kızımız" diye dert yandı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2005 Cumartesi 21:58:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?