4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Gözler Türkiye kupasında

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Lig takımlarından Ceyhan Belediyespor'da gözler Kayseri'de oynanacak olan Teknosa Bayanlar Türkiye Kupası'na çevrildi.


Ceyhan Belediyespor'un bugünkü idmanına gelen Ceyhan Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Alemdar Öztürk, yaklaşık iki saat süren idmanı seyretti. Öztürk, burada yaptığı açıklamada, sezonu değerlendirerek, "Öncelikle tüm sporcularımı tebrik ediyorum. Sezon başından bu yana iyi bir mücadele örneği göstererek taraftarlarımıza unutulmaz galibiyetler yaşattınız. Ceyhan'da basketbolü ve salon sporlarını sevdiren başta Başkanımız Hüseyin Sözlü olmak üzere emeği gecen teknik ekibe ve sporcularımızı yürekten
kutluyorum" dedi.


Kendi sahalarında ağırladıkları Beşiktaş, Galatasaray gibi büyük takımları yendiklerini anımsatan Öztürk sporculara, "Önümüzde Teknosa Bayanlar Türkiye Kupası var. Biz inanıyoruz ki, Tarsus Belediyespor'u yenecek güçtesiniz ve önce yarı final, ardından da final oynayacaksınız. Bundan sonra rakibin kim olduğu da önemli değil, biz hedeflerimiz doğrultusunda yapacağımız karşılaşmalarda galip gelerek bu yıl en azından bir final oynamak istiyoruz. Tarsus Belediyespor bizi yapmış olduğumuz iki karşılaşmada da
yenmiş olabilir ama o maçlara hep telafisi olan maçlar olarak baktık. Artık bundan sonra yenip bir üst tura çıkan taraf olmak istiyoruz" dedi.
Ceyhan Belediyespor'un kurulduğu yıldan bu yana büyük işler başardığını belirten Öztürk, "Ceyhan Belediyespor, mütevazı bir bütçe ile büyük işlere imza atmaya devam edecektir. Bizim amacımız Ceyhan'daki genç neslin tüm spor dallarını sevmelerini sağlamaktır. Bu konuda bizlerden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız ve Kulüp Başkanımız Hüseyin Sözlü'ye şükran borçluyuz. Ceyhan'da özellikle bayan basketbolunun bu denli ilerlemesi ve gelişmesi için kendisinin büyük uğraş verdiğini biliyoruz" diye konuştu.


Öztürk, Ceyhan Belediyespor'un Cumartesi günü Karayolu ile Kayseri'ye gideceğini ve Pazar günü saat 13:00'de Kadir Has Spor Salonu'nda Tarsus Belediyespor ile karşılaşacağını ve maçın canlı olarak NTV'den yayınlanacağını kaydetti.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 12:34:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?