4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

GP'den MHP'li başkana destek

Genç Parti Ceyhan İlçe Teşkilatı, 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye şartsız destek verdi. 

Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü makamında ziyaret eden Genç Parti Adana İl İkinci Başkanı Metin Yıldırım, Genç Parti Ceyhan İlçe Başkanı Hüseyin Karaca ve yönetim kurulu üyeleri, hiçbir beklenti içinde olmadan mevcut belediye başkanı Sözlü’ye destek vereceklerini belirttiler. 

Genç Parti Adana İl ikinci Başkanı Mehmet Yıldırım, genel merkezlerinin aldığı karar gereği 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Türkiye’nin hiçbir yerinde aday çıkarmayacaklarını belirterek, "Bu nedenle biz de teşkilat olarak ilçemize büyük hizmetler vermiş, iki dönemdir Ceyhan’da büyük projelere imza atan mevcut Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü’yü destekleme kararı aldık” dedi.
Genç Parti Ceyhan İlçe Başkanı Hüseyin Karaca ise konuşmasında ilçe teşkilatı olarak hiçbir talepte bulunmadan yerel seçimde MHP’li Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü destekleyeceklerini söyledi. 

Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, konuşmasında, Genç Parti Teşkilatı tarafından kendisine gösterilen bu teveccühten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, ”Bizim belediyecilik anlayışımız uzlaşmacı bir anlayıştır. Seçilen belediye başkanı tüm Ceyhan’ın başkanıdır. Anlayışımız gereği hemşerilerimizin bize verilen oylarını bir kredi olarak değerlendiriyoruz. Biz de bu krediyi iyi kullanarak halkımızın bize olan güvenini sağladık. Kimse kuşku duymasın bu güveni her zaman sürdürmeye devam edeceğiz.Bu destek Ceyhanlı hemşehrilerimizin bize olan güveninin bir göstergesidir” şeklinde konuştu

iha
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2009 Cuma 11:33:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?