4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Gül: Sarıçam'a kültür vadisi yapacağız

MHP Sarıçam İlçe Belediye Başkan Adayı Sinan Gül, yeni kurulan Sarıçam ilçesini en kısa zamanda çağdaş bir kent haline getireceklerini belirterek, ilçede devasa bir "kültür vadisi" inşa edeceklerini söyledi.

Akşamları gerçekleştirdiği kapalı alan toplantılarını sürdüren Gül, Sofulu'da bulunan Kozan Sisliler Derneği'nde Kozanlılar'la bir araya geldi. Gül, MHP İlçe Başkanı Mehmet Özcan'la birlikte katıldığı toplantıda, yaklaşık 2 saat boyunca vatandaşların sorularını yanıtladı.

Sinan Gül, hemşehri dernekleri ile işbirliği halinde Sofulu merkezli devasa bir "kültür vadisi" inşa edeceklerini söyledi. Gül, "Değişik yörelerden gelerek Sarıçam’ı yurt edinen ve kentli olan insanlarımızın özlemini duyduğu, mazilerini unutturmayacak kültürel aktiviteler Sarıçam Belediyesi’nin öncelikli projelerinden birisidir. Anadolumuzun saf ve temiz insanları layık oldukları hizmeti, MHP’li yerel yönetim anlayışının hakim olması ile alacaklardır. Sizlere taahhüt ediyorum ki, bizim iktidarımızda bugün göremediğiniz hizmetlerin tamamına kavuşacaksınız. Yepyeni projelerimizin hayata geçmesiyle Sarıçam yaşanabilir ve çağdaş kent kimliği kazanacaktır. Sizin talepleriniz hizmetlerimizin odağı olacaktır. Bu ilçeyi ortak akılla yöneteceğiz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2009 Pazartesi 12:06:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?