1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Gülnur'un sır ölümü!

İncirlik Hava Üssü'nde İngilizce ve Almanca çevirmenliği yapan 28 yaşındaki Gülnur Nergiz, sabah saatlerinde babası tarafından yatağında ölü bulundu.

Baba Refik Nergiz, kızı Gülnur Nergiz'i ağzı ve burnundan kan gelmiş halde buldu. Gülnur Nergiz'in ölüm nedeni yapılacak otopsi sonucunda belli olacak.

ABD'de dil eğitimi alıp, Türkiye'ye dönmüştü!

Mersin Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Bölümü'nden mezun olan Gülnür Nergiz, ABD'ye gidip dil eğitimini geliştirdi. Türkiye'ye döndükten sonra öğretmenlik için atamasını bekleyen Nergiz, özellikle İncirlik Hava Üssü'nde ve bazı ilaç firmalarının çevirmenlik işlerini yapmaya başladı.

Çevirmenlik yapıyordu

Çalışarak ailesine katkıda bulunan çevirmen Nergiz, dün akşam işten geldikten sonra Yüreğir ilçesine bağlı Dervişler Mahallesi'ndeki evlerinde bir süre babası Refik ve annesi Endem ile televizyon izledikten sonra odasına çekilip yattı. Sabah kalkan baba Refik, kızının her gün kalktığı saatte kalkmaması üzerine uyandırmak için odasına gitti.

Baba sinir krizi geçirdi

Kapıyı çalmasına karşın kızının açmamasından şüphelenen Refik Nergiz, yüzükoyun yatan kızına dokunup uyandırmak istedi. Ağzından ve burnundan kanlar gelen kızını görünce sinir krizi geçiren baba 112 Acil Servis'e haber verdi.

Neden öldüğü otopsiyle belirlenecek

Olay yerine gelen sağlık görevlileri Nergiz'in ölmüş olduğunu belirtip ölümünü şüpheli bularak otopsi yapılmasını istedi. Genç çevirmenin cesedi ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken kızının ölümü üzerine gözyaşlarına boğulan baba Refik, "Yavrum pırlanta gibiydi. İngilizce, Almanca biliyordu. Kızımın hiç bir rahatsızlığı yoktu, sağlık durumu iyiydi" diyerek ağladı. Çevirmen Nergiz'in cenazesi yapılan otopsinin ardından ailesi tarafından Buruk Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

AHT
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2011 Pazartesi 15:58:01
Güncelleme :28 Eylül 2011 Çarşamba 10:33:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?