2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Gündoğdu Adana şampiyonu

Adana'da, Ortaokullar Arası Basketbol Müsabakaları'nın final maçında Atatürk İlköğretim Okulu'nu 145-27 gibi farklı bir skorla mağlup eden Gündoğdu Koleji, Adana şampiyonu oldu.

Maça hızlı başlayan kırmızı-beyazlılar, rakibi karşısındaki üstünlüğünü karşılaşma boyu sürdürüp salondan farklı galip ayrıldı. Namağlup şampiyon olan Gündoğdulu basketbolcular, başarı belgelerini Yüreğir Spor Salonu'nda düzenlenen törenle aldılar.

Beden eğitimi öğretmeni ve takım antrenörü Hasan Taşar, çok mutlu olduklarını belirterek, “Uzun bir hazırlık dönemi ve oynanan maçlar sonunda hem de namağlup şampiyon olmak çok gurur verici. Tüm sporcularımı kutluyorum. Şimdiki hedefimiz yarı final maçları. Amacımız Konya’da da başarılı olarak finallere gitmek, hatta Türkiye şampiyonluğunu Adana’ya getirmek. Bizlere destek olan okulumuzdaki tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve yöneticilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

23-25 Şubat tarihleri arasında Konya’da yapılacak Türkiye Yarı Final Müsabakaları'nda Adana’yı Gündoğdu Koleji temsil edecek.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2008 Salı 16:45:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?