4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Gündoğdu Koleji'nin büyük başarısı

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği “İlköğretim Okullar Arası Yüzme Yarışmaları”nda Gündoğdu Koleji Kız Takımı Adana Şampiyonu oldu.

Bilfen, Başkent, AGİAD, Cebesoy ve Kenan Çetinel gibi okulların takım halinde katıldıkları yarışmalarda Gündoğdu Koleji Kız Takımı rakiplerini geride bırakarak takım halinde ve genel toplamda şampiyonluk kürsüsüne çıktı.

Ece Tok, Ecenur Kara, Kayra Şafak ve Yaren Satar’dan oluşan Gündoğdu Koleji Kız Yüzme Takımı 1-2 Haziran tarihleri arasında Eskişehir’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında Adana’yı temsil edecek. Şampiyon yüzücüler, “Çok mutluyuz. Adana’yı temsil edecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Yüzme sporunu çok seviyoruz ve böyle şampiyon olduğumuz zamanlar daha da hırslanıyoruz. Bizi yetiştiren ve destek olan öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz ” dediler.

Okulun Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Gündoğdu, kurulduğu günden bu yana başarılı olan yüzme takımıyla gurur duyduklarını belirterek, “Sporun birçok dalında başarılar alan okulumuz yüzmede de kendini ispatladı. Sporcularımızı yetiştiren tüm beden eğitimi öğretmenlerimize gönülden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yarışmalarda Deniz Delefioğlu, İlter Tanır, Batu Dündar ve Arda Drahor’dan oluşan erkek takımı da üçüncülük aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2009 Çarşamba 13:53:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?