4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Gündoğdulu minikler yarı finalde

Gündoğdu Koleji Minik Basketbol Takımı, Gaziantep’te yapılan Minik Erkekler Basketbol Grup maçlarını namağlup tamamlayarak, Türkiye yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

Kırmızı-beyazlılar, 19-21 Şubat tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta oynanacak olan Türkiye yarı final maçlarından da başarıyla çıkarak, adlarını finale yazdırmak istediklerini söylediler. Takım Kaptanı Batuhan Yalçın, “Tüm arkadaşlarımızla inandık ve başardık. Çok mutluyuz. İnşallah Türkiye şampiyonu olacağız” dedi.

Beden Eğitimi Öğretmeni ve Antrenör Özgür Keskin, sporcularıyla gurur duyduğunu belirterek, “Gerçekten çok disiplinli ve sistemli çalışıyoruz. Okullar kapanıp tatile girildiğinde bile Gündoğdu Koleji olarak biz hep antrenman yaptık. Ama işte aldığımız başarılı sonuçlar bu çalışmaların ürünüdür. Sporcularımın hepsiyle gurur duyuyorum. Bizlere sonsuz destek veren Gündoğdu ailesine ve özellikle okul yönetimimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Evet sporcularımın da söylediği gibi inşallah Kahramanmaraş’taki gruptan da çıkarak Türkiye finallerine gitmek ve Türkiye şampiyonluğu kupasını Adana’ya getirmek istiyoruz. Bunu başaracak güç ve hırsa sahibiz” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2009 Salı 17:14:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?